28 Ağustos 2016 Pazar

Turunç - Marmaris

Turunç Plajı
  TurunçMarmaris'in güneyinde içmelere komşu olduğu halde aşırı farklılıklar gösteren çok güzel bir koya sahip sessiz, Kitle Turizmi bakımından bozulmamış huzur arayan tatil bağımlıları için Marmaris tatilinizde mutlaka görmeniz gereken tatil beldelerimizden biridir. Turunç'a hem minibüs ile hem de tekne turu ile gitmek mümkündür.

  Turunç yolunda ilerlerken o muhteşem manzaranın tadını çıkartmaya bakın. Ormanlar ve denizi bir arada görebileceğiniz virajlı yolda ilerlemek büyük keyif verir Yolculuk yaklaşık yarım saat sürer. Adından da çok sayıda meyve ve turunç ağaçları na sahip Turunç'a gelirsiniz.
                                                                              
Turunç
  Eski bir balıkçı kasabası olan Turunç, aynı zamanda mavi tur teknelerinin ve yatların da popüler uğrak noktasıdır. O bakımdan sahil boyunca demirlermiş pek çok yerli yabancı tekne görmek mümküdür. Bölgedeki restoranlar yaz boyunca kalabalıktır. Deniz ve plajı temiz ve berrak olan Turunç Koyu mavi bayraklı plaj statüsündedir. Yatlar için gerekli sahil kolaylıkları da her ihtiyaca cevap verebilecek durumdadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder